COL·LABORA CAFÈ TIRÀS


Benvinguts, al blog del Motoclub Camarles.

Aquest motoclub està format per gent apassionada del motor i provinent de tot tipus d'aficions al motor: Enduro, Custom, Carretera, Classiques, Quad, Cross, Minimotos, 4x4... i us anima a tots a formar-hi part, ja sigui com a soci, com a col·laborador o simplement participant en les activitas que organitzem.


El motoclub gestiona el futur circuit de Camarles, les activitats, les trobades, les sortides...

El fet que gent de Camarles i rodalies que pertany al món de l'enduro i del quad, gent que té moto de carretera i gent que té pocket, haguessim coincidit en l'afició a les minimotos ens ha fet veure que tot junts sóm una pila de gent aficionada al motor de dues rodes i s'havia de tirar endavant.


Res més, esperem que trobeu el blog interessant i el visiteu sovint. Per qualsevol dubte, aclariment, gestió o el que sigui:

649551762 Josep Torres.
626093217 Fran Fontcuberta.
Correu: joseptor1@hotmail.com

Salut i Gas.

Arxiu del Blog

Mesos Passats

16 de setembre del 2008

CONCENTRACIÓ A ANDORRA

El cap de setmana del 4 i 5 d'octubre es fa a Andorra la 6a concentració de motos. Els preus són:

- 55 euros per persona sense hotel.
- 80 euros per persona en hotel** estrelles.
- 85 hotel ***
- 95 hotel ****
- 110 hotel *****

Dissabte 4.

La concentració comença el dissabte 4 a les 11.00 hores, benvinguda i coctel, d'allí es puja a Naturlàndia que es un centre d'esports i activitats ludiques. La tarde és lliure per tal de realitzar compres o el que sigui. A les 20.30 sopar a l'hotel de cadascú i a les 22.00 hores festa nocturna, sorteig de regals i disco mòbil.

Diumenge 5.

A les 10.45 sortida de les motos pel principat per fer la desfilada obligatòria. A les 12.30 pujada amb telefèric a l'estació d'esquí de Pal, barbacoa i acrobacies amb moto. I cap a casa!

Jo, de moment, no hi puc anar però potser la cosa cambia, ja veurem. De totes maneres m'ocuparia de les inscripcions dels qui hi vulgueu anar. Apunteus al blog o dieu-me alguna cosa al mòbil 649551762 o el correu joseptor1@hotmail.com.

Salut i V'sssssss.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

hla, sóc la picardona, jo estic interesada. Sobretot ja com he estat en concentracions anteriors i la festa es total.Millor k ens entri tot en el preu com fan, ja k entra pensio ( esmorzar, dinar i sopar)i numir. sols en 85€. A part si anem pel nostre conte els hotels k keden lliures son pesims i no et deixen entrar a la festa. ens anem informan.
Animeu-vos k xalarem!!!

Unknown ha dit...

Jo vindria però no se si la pocket aguantarà....jeje!