COL·LABORA CAFÈ TIRÀS


Benvinguts, al blog del Motoclub Camarles.

Aquest motoclub està format per gent apassionada del motor i provinent de tot tipus d'aficions al motor: Enduro, Custom, Carretera, Classiques, Quad, Cross, Minimotos, 4x4... i us anima a tots a formar-hi part, ja sigui com a soci, com a col·laborador o simplement participant en les activitas que organitzem.


El motoclub gestiona el futur circuit de Camarles, les activitats, les trobades, les sortides...

El fet que gent de Camarles i rodalies que pertany al món de l'enduro i del quad, gent que té moto de carretera i gent que té pocket, haguessim coincidit en l'afició a les minimotos ens ha fet veure que tot junts sóm una pila de gent aficionada al motor de dues rodes i s'havia de tirar endavant.


Res més, esperem que trobeu el blog interessant i el visiteu sovint. Per qualsevol dubte, aclariment, gestió o el que sigui:

649551762 Josep Torres.
626093217 Fran Fontcuberta.
Correu: joseptor1@hotmail.com

Salut i Gas.

Arxiu del Blog

Mesos Passats

2 de setembre del 2008

RESUM 1a ASSAMBLEA DE SOCIS


La reunió es va desenvolupar al Café Tiràs de Camarles, escollida com a Seu Social, i es van presentar i aprovar els estatuts del motoclub i a continuació es van tractar els segunets punts:

1. Presentació del projecte, punts bàsics, seccions i funcions del motoclub.

El motoclub gestionarà les activitats del circuit de minimotos que es realitzarà en un futur al poble de Camarles i totes les activitats que els socis o una secció d'ells creguin oportunes referent al món del motor: Berenars, esmorzars, curses, sortides...

El motoclub es registrarà al registre d'associacions i a la Federació Catalana de motociclisme. Per tant tindrà número de CIF, obtenint avantatges i descomptes per realitzar diverses activitats.

El motoclub es divideix en 8 seccions, les quals per a un correcte funcionament són encapçalades per un delegat o cap de secció, el qual s'encarregarà de les activitats de la secció i de fer de pont entre la secció i la Junta per gestionar qualsevol tema.

- Motos de Carretera: Joan Monteverde i Josep Torres.
- Motos Custom: Martinez.
- Motos classiques: Alex Fortuño.
- Minimotos : Marcos Bardaji.
- Quads : Ivan Curto.
- Motos enduro: Dani Mauri.
- Motos cross: Ivan Curto.

2. Llista de socis fundadors i membres de la Junta elegits per votació.

1- Francisco Fontcuberta Fuste - President
2- Alexandre Fortuño Navarro - Vice-president
3- Francisco Descarrega Gallego
4- Marcos Bardaji Bertomeu
5- Gerard Bosch Gas
6- Josep Torres Bertomeu - Secretari
7- Gerard Curto German
8- Daniel Mauri Monteverde
9- Cristian Bertomeu Mauri
10- Jaume Torres Bertomeu
11- Ruben Aliau Fores
12- Joan Monteverde Redó
13- Joan Guart Auxachs - Tesorer
14- Ivan Curto Ferrer

A la reunió hi van assistir 14 persones, d'entre les quals es va passar a decidir els membres de la Junta, els restants passen a ser vocals i socis fundadors.

3. Nom del Motoclub.

El nom del motoclub s'ha decidit per votació i passa a ser el de Motoclub Camarles. No excloent a cap persona de fora la població de Camarles i Lligallos que en vulgui formar part.

4. Socis i cuotes necessaries.

Als estatuts es distingeix entre soci numerari (major d'edat) i soci aspirant (menor d'edat), el soci aspirant no té dret a vot.

La quotes per fer-se soci del motoclub són:

- 50 euros d'inscripció + 50 de cuota anual per al soci numerari.
- 50 euros d'inscripció + 25 de cuota anual per al soci aspirant.
- El soci aspirant que sigui fill de soci numerari: 25 euros de cuota anual.

També es contemplen els socis d'honor, nomenats per la junta de forma extraordinària.

5. Blog, correu electrònic, seu social i mòbil.

El present blog el gestionen Jaume i Josep Torres, ells són els encarregats de penjar les fotos, les croniques... Qui estigui interessat en enviar fotos o escrits que comuniqui amb ells o els enviï un correu a joseptor1@hotmail.com, pliskin10@gmail.com o al correu electrònic del motoclub. motoclubcamarles@hotmail.com.

La seu social del motoclub queda establerta al Café Tiràs de Camarles, allí serà el punt de trobada, i on es poden trobar a diferents membres del club.

Més endavant es decidirà si contractar un telefon mòbil a nom del motoclub per gestionar els temes amb la Federació Catalana, o qualsevol altra gestió, el tindria la Junta però estaria a disposició dels socis.

6. Circuit de Pockets.

L'ajuntament de Camarles ha donat el seu vist-i-plau, i ha cedit els terrenys ubicats darrera el futur pabelló per a la construcció del traçat de minimotos. De moment Gerard i Joan estan fent els ultims retocs al traçat, una volta finalitzat el plànol es procedirà a demanar pressupostos per l'asfaltatge, s'estima que el preu del circuit pot rondar els 19.000 euros, tot-hi que no es descarten subvencions del consistori.

S'està mirant l'assegurança del mencionat circuit amb diferents companyies, un dels pressupostos que hi ha és de 350 euros/any, i es continua buscant.

Això és un resum de tot el que es va parlar i decidir a la primera reunió del Motoclub.
Us animem a tots a seguir així i apuntar-vos al projecte.

Així mateix la proxima reunió serà de caracter públic i es realitzarà el dia 26/09/2008 a les 22.00 hores a la Sala Polivalent de Camarles.

Salut i Gaaas!!

2 comentaris:

Unknown ha dit...

M'agrada lo disseny, los colors no tant!!

Neodevil12 ha dit...

A mi m'agrada molt i los colors també, i com que ho gestionem tu i jo ho dixem així. Ala!