COL·LABORA CAFÈ TIRÀS


Benvinguts, al blog del Motoclub Camarles.

Aquest motoclub està format per gent apassionada del motor i provinent de tot tipus d'aficions al motor: Enduro, Custom, Carretera, Classiques, Quad, Cross, Minimotos, 4x4... i us anima a tots a formar-hi part, ja sigui com a soci, com a col·laborador o simplement participant en les activitas que organitzem.


El motoclub gestiona el futur circuit de Camarles, les activitats, les trobades, les sortides...

El fet que gent de Camarles i rodalies que pertany al món de l'enduro i del quad, gent que té moto de carretera i gent que té pocket, haguessim coincidit en l'afició a les minimotos ens ha fet veure que tot junts sóm una pila de gent aficionada al motor de dues rodes i s'havia de tirar endavant.


Res més, esperem que trobeu el blog interessant i el visiteu sovint. Per qualsevol dubte, aclariment, gestió o el que sigui:

649551762 Josep Torres.
626093217 Fran Fontcuberta.
Correu: joseptor1@hotmail.com

Salut i Gas.

Arxiu del Blog

Mesos Passats

22 de setembre del 2009

PROPERES ACTIVITATS

Ja tornem a estar per aquí, aquesta vegada per fer-vos arribar les properes activitats del Motoclub.

- El proper dia 4 d'Octubre es realitzarà un viatget a Sort, d'anada i tornada per tal de comprar loteria, i com no, gaudir d'una jornada motera. Els interessats poden ficar-se en contacte amb qualsevol membre del Motoclub. La sortida està prevista a les 07.00 hores de davant l'Ajuntament.

- S'esta realitzant una llista d'interessats per viatjar al proper Gran Premi de Cheste per veure l'ultima carrera de MotoGP de la temporada 2009. Els interessats que contactin amb Fran (626093217) o Jose Antonio (691721161), penseu que com més serem més barates sortiran les entrades, a part, la companyia sempre fa el viatge més interessant.

- Es continuaran realitzant les sortides a concentracions i sortidetes d'esmorzar, tots els caps de setmana. Tot-hi així si algú està interessat en realitzar alguna altra activitat que ho fagi saber a qualsevol altre soci i s'organitza. Com sempre.

- A part de tot això informar que en breu es realitzarà la primera Assamblea de socis per tal d'informar de l'estat de comptes del Motoclub, entregar els carnets de socis i parlar de en quin punt es troba l'entitat i tots els temes pendents.

Salut i V'ssssssss.