COL·LABORA CAFÈ TIRÀS


Benvinguts, al blog del Motoclub Camarles.

Aquest motoclub està format per gent apassionada del motor i provinent de tot tipus d'aficions al motor: Enduro, Custom, Carretera, Classiques, Quad, Cross, Minimotos, 4x4... i us anima a tots a formar-hi part, ja sigui com a soci, com a col·laborador o simplement participant en les activitas que organitzem.


El motoclub gestiona el futur circuit de Camarles, les activitats, les trobades, les sortides...

El fet que gent de Camarles i rodalies que pertany al món de l'enduro i del quad, gent que té moto de carretera i gent que té pocket, haguessim coincidit en l'afició a les minimotos ens ha fet veure que tot junts sóm una pila de gent aficionada al motor de dues rodes i s'havia de tirar endavant.


Res més, esperem que trobeu el blog interessant i el visiteu sovint. Per qualsevol dubte, aclariment, gestió o el que sigui:

649551762 Josep Torres.
626093217 Fran Fontcuberta.
Correu: joseptor1@hotmail.com

Salut i Gas.

Arxiu del Blog

Mesos Passats

8 de gener del 2010

ULTIMES ACTIVITATS 2009

Bones a tothom fem un repàs de les ultimes activitats realitzades pels membres del Motoclub en aquest 2009.

- El dia 22 de Novembre es va celebrar a Vilafranca del Penedes la 6a Motorrada, alli van acudir tot-hi el mal temps (una mica plujeta) 4 motos i 7 membres del Motoclub Camarles.

Una primera tirada ràpida fins al Vendrell per trobar-nos amb companys de Tarragona i d'alli fins a Vilafranca, on vam visitar les caves de Canals i Munné. La visita es va dividir en 2 grups i va ser molt interessant, tot-hi que entre nosaltres portevem a Moises i Clara que també ens van ilustrar amb els seus coneixements sobre caves...

Més tard vam iniciar una ruteta fins al restaurant que l'organització havia preparat per l'ocasió, el bon temps va apareixer i el final de dia va ser molt bo i en bona companyia.



En resum que hi tornarem i que continuarem col·laborant amb AMM, val la pena i són bons moteros.

- El dia 6 de Desembre es va celebrar com ja és habitual coincidint amb el dia de la Segregació del poble La Carrera de Minimotos. Aquesta vegada el circuit era molt més ràpid i es trobava sec. La gent com sempre s'ho va passar d'allò més bé i va ser un èxit, tot-hi la manca de pilots en la categoria Senior i les varies mecaniques que van deixar aquesta ultima amb només 5 motos en cursa. A continuar així.



- I ja per ultim, el dia 24 de Desembre es va celebrar a Camarles la Rua del pare Noel, juntament amb l'Associació de comerciants i el quintos d'enguany. Es va anar fins a la localitat del lligallo i més tard es va passar comerç per comerç de la localitat de camarles repartint xocolata als veïns i xiquets que s'apropaven a saludar al Pare Noel. Una bona experència i que es repetirà segur. Almenys per part del Motoclub poden comptar amb nosaltres.



Aprofitem per informar als socis que en breu disposarem ja dels carnets de socis i el número de NIF de l'entitat. També que en breu intentarem d'escriure al BIM Camarles per arribar a més gent de la localitat i voltants.

Aixi mateix informar que en breu es celebrarà la Ia Assamblea de socis, on es realitzarà un dinar de germanor gratuit pels socis.
Alli s'informarà de les activitats properes, sobretot es vol parlar del Circuit de minimotos, i també es repassarà el tema economic, fent balanç d'aquest pirmer any.

Les fotos i videos es troben penjats als enllaços corresponents.

Salut i V'sssssssss.

1 comentari:

Jose ha dit...

les fotos no hi son...(o potser jo no les he vist :S )