COL·LABORA CAFÈ TIRÀS


Benvinguts, al blog del Motoclub Camarles.

Aquest motoclub està format per gent apassionada del motor i provinent de tot tipus d'aficions al motor: Enduro, Custom, Carretera, Classiques, Quad, Cross, Minimotos, 4x4... i us anima a tots a formar-hi part, ja sigui com a soci, com a col·laborador o simplement participant en les activitas que organitzem.


El motoclub gestiona el futur circuit de Camarles, les activitats, les trobades, les sortides...

El fet que gent de Camarles i rodalies que pertany al món de l'enduro i del quad, gent que té moto de carretera i gent que té pocket, haguessim coincidit en l'afició a les minimotos ens ha fet veure que tot junts sóm una pila de gent aficionada al motor de dues rodes i s'havia de tirar endavant.


Res més, esperem que trobeu el blog interessant i el visiteu sovint. Per qualsevol dubte, aclariment, gestió o el que sigui:

649551762 Josep Torres.
626093217 Fran Fontcuberta.
Correu: joseptor1@hotmail.com

Salut i Gas.

Arxiu del Blog

Mesos Passats

20 de maig del 2010

NOVETATS 20/05/2010

En els ultims dies s'ha estat parlant sobre diversos temes per millorar el funcionament del Motoclub, així com per facilitar l'inscripció de més persones. En l'ultima Junta s'han prés decisions el suficient importants com per expicar-les als socis.

A partir de la data, el Motoclub subvencionarà economicament part de les activitats dutes a terme pels socis, siguin o no siguin organitzades pel propi Motoclub.
El funcionament serà de la seguent manera:
- Les activitats subvencionades seràn: Trobades, Curses, Viatges i Competicions.
- Han de ser activitats comunicades amb anterioritat als socis.
- El Motoclub subvencionarà amb 5 euros les activitats el cost de les quals sigui superior a 25 euros per persona, a partir d’aquest 25 euros el Motoclub subvencionarà un 10% del preu fins a un màxim d’abonament de 50 euros.

S'ha escollit a la Pubilla del Motoclub per les properes Festes Majors 2010, eligint a la senyoreta: ALBA ZARAGOZA NAVARRO.

Degut a la situació actual s'ha decidit que la cuota anual del Motoclub es rebaixarà aquest any a 30 euros en lloc dels 50 euros actuals.

Hi han properes activitats a realitzar molt interessants que es comunicaràn en quan es disposi de tota l'informació necessaria. No deixeu de visitar el blog.

Salut i V'sssssssssss.