COL·LABORA CAFÈ TIRÀS


Benvinguts, al blog del Motoclub Camarles.

Aquest motoclub està format per gent apassionada del motor i provinent de tot tipus d'aficions al motor: Enduro, Custom, Carretera, Classiques, Quad, Cross, Minimotos, 4x4... i us anima a tots a formar-hi part, ja sigui com a soci, com a col·laborador o simplement participant en les activitas que organitzem.


El motoclub gestiona el futur circuit de Camarles, les activitats, les trobades, les sortides...

El fet que gent de Camarles i rodalies que pertany al món de l'enduro i del quad, gent que té moto de carretera i gent que té pocket, haguessim coincidit en l'afició a les minimotos ens ha fet veure que tot junts sóm una pila de gent aficionada al motor de dues rodes i s'havia de tirar endavant.


Res més, esperem que trobeu el blog interessant i el visiteu sovint. Per qualsevol dubte, aclariment, gestió o el que sigui:

649551762 Josep Torres.
626093217 Fran Fontcuberta.
Correu: joseptor1@hotmail.com

Salut i Gas.

Arxiu del Blog

Mesos Passats

17 d’octubre del 2008

VIATGE A CHESTE 2008

El pròxim cap de setmana, dies 24, 25 i 26 d'Octubre es celebra el Gran Premi de MotoGp. És l'ultim de la temporada, i com ja va sent habitual, anem cap allà. De moment el grup està format per unes 5 motos, (falten per confirmar unes 5 més) i 2 cotxes.

La sortida està prevista pel dissabte al mati, falta confirmar hora, ruta per autopista fins Castelló, on pararem a buscar les entrades reservades i esmorzar. Al arribar a Cheste dinar i passejada, molta passejada... jeje i ens quedarem a "dormir" allà amb tenda. Cal remarcar que no tots els que hi anem tenim entrada reservada ja que molts no visitaran el circuit, o sigui que qui no en tingui pot venir igualment, ja que el grup es dividirà en dos el diumenge al mati, i uns tornaràn més promte a casa.

Una cosa important a recordar a tots, a Cheste en estes dates el temps es canviant, igual fa molta calor tot el dia que a la nit t'agafa una tronada. Han hagut anys de calor i anys de fred, teniu-ho en compte per la roba que agafeu.

Per qualsevol dubte contacteu amb mi (649551762) o en qualsevol del Motoclub Camarles.

Animeus i apunteus tots els qui vulgueu. Xalarem mooolt i veurem motos, motos i motos, com sempre! Salut i V'sssss.


Pd. Recordar a tothom que ja estan obertes les inscripcions al Motoclub, les podeu trobar al cafè Tiràs de Camarles i al Taller Guart del Lligallo.