COL·LABORA CAFÈ TIRÀS


Benvinguts, al blog del Motoclub Camarles.

Aquest motoclub està format per gent apassionada del motor i provinent de tot tipus d'aficions al motor: Enduro, Custom, Carretera, Classiques, Quad, Cross, Minimotos, 4x4... i us anima a tots a formar-hi part, ja sigui com a soci, com a col·laborador o simplement participant en les activitas que organitzem.


El motoclub gestiona el futur circuit de Camarles, les activitats, les trobades, les sortides...

El fet que gent de Camarles i rodalies que pertany al món de l'enduro i del quad, gent que té moto de carretera i gent que té pocket, haguessim coincidit en l'afició a les minimotos ens ha fet veure que tot junts sóm una pila de gent aficionada al motor de dues rodes i s'havia de tirar endavant.


Res més, esperem que trobeu el blog interessant i el visiteu sovint. Per qualsevol dubte, aclariment, gestió o el que sigui:

649551762 Josep Torres.
626093217 Fran Fontcuberta.
Correu: joseptor1@hotmail.com

Salut i Gas.

Arxiu del Blog

Mesos Passats

12 de març del 2009

PROPERES ACTIVITATS

Bones a tots, en les ultimes setmanes la Junta ens hem reunit, hem parlat amb l'Ajuntament... i passem a explicar les proximes activitats d'aquest any 2009, que creiem que serà essencial en quan al futur del Motoclub. Així mateix, en breu es farà entrega de les camisetes i carnets als socis.

1. El circuit de minimotos està en marxa, l'unic que fa falta en aquest moment és el capital, esperem aconseguir-lo durant aquest any, mitjançant subvencions, concentracions i activitats varies, així com amb l'aportació de les cuotes dels socis i particulars.

2. S'ha iniciat la recerca de patrocinadors que ens donin un cop de mà, ja hi han empreses interessades. També hi ha un principi de conversacions amb la tenda FABREGUES de Tortosa, que si tot va bé acudirà a la proxima carrera de minimotos i podria fer un descompte als socis del Club.

3. En el proper any esperem realitzar i/o acudir a les següents activitats:

- Trobada Policies Motoristes a Tortosa, 4 d'Abril.
- III Carrera de minimotos, 5 d'Abril al Lligallo.
- V Motorrada de l'AMM Catalunya, 26 d'Abril a Osona.
- Curs de conducció al circuit de Castellolí (Igualada). 10 de Maig. Preu especial.
- I Concentració matinal a Camarles, 10 de Maig.
- IV Carrera de minimotos, Festes Majors Camarles.
- I Carrera de minimotos Raval de Crist-Tortosa. Mes d'Agost.



I, com sempre:
- Carreres MotoGP i Superbikes.
- Concentracions i sortides els cap de setmana.

Aquestes són de moment les activitats gestionades, no es descarta acudir a alguna cita més si alguna persona hi està interessada i ens ho fa saber.
Continuarem informant, Salut i V'ssss.

PD. Aprofitem el moment per felicitar al president del Motoclub, Fran i sobretot a la seva dona, Susana, per la seva nova adquisició familiar... JANA, una abraçada i recordeu fer-la socia...