COL·LABORA CAFÈ TIRÀS


Benvinguts, al blog del Motoclub Camarles.

Aquest motoclub està format per gent apassionada del motor i provinent de tot tipus d'aficions al motor: Enduro, Custom, Carretera, Classiques, Quad, Cross, Minimotos, 4x4... i us anima a tots a formar-hi part, ja sigui com a soci, com a col·laborador o simplement participant en les activitas que organitzem.


El motoclub gestiona el futur circuit de Camarles, les activitats, les trobades, les sortides...

El fet que gent de Camarles i rodalies que pertany al món de l'enduro i del quad, gent que té moto de carretera i gent que té pocket, haguessim coincidit en l'afició a les minimotos ens ha fet veure que tot junts sóm una pila de gent aficionada al motor de dues rodes i s'havia de tirar endavant.


Res més, esperem que trobeu el blog interessant i el visiteu sovint. Per qualsevol dubte, aclariment, gestió o el que sigui:

649551762 Josep Torres.
626093217 Fran Fontcuberta.
Correu: joseptor1@hotmail.com

Salut i Gas.

Arxiu del Blog

Mesos Passats

24 de març del 2009

CURSA DIA 5 D'ABRIL

El proxim cap de setmana del 4 i 5 d'Abril es celebrarà als Lligallos la Fira de Pasqua, coincidint amb les activitats de l'Ajuntament el Motoclub organitza la IV Cursa de pocketbikes. Es realitzarà el dia 5 d'Abril a les 09.00 hores.

- Obertura inscripcions, 10 euros, socis gratuït.
- Cronometratge de les dues categories.
- Carrera junior.
- Carrera senior.
- Si hi han noies de la categoria senior interessades en participar es celebrarà categoria femines.
- Entrega trofeus.

Esperem que hi assisteixi tothom i torn-hi a ser un èxit. Aqui us deixem el cartell que en breu es trobara penjat pel poble i us recordem que això serà l'avantsala de totes les activitats preparades per al 2009.

Salut i V'sssssss.