COL·LABORA CAFÈ TIRÀS


Benvinguts, al blog del Motoclub Camarles.

Aquest motoclub està format per gent apassionada del motor i provinent de tot tipus d'aficions al motor: Enduro, Custom, Carretera, Classiques, Quad, Cross, Minimotos, 4x4... i us anima a tots a formar-hi part, ja sigui com a soci, com a col·laborador o simplement participant en les activitas que organitzem.


El motoclub gestiona el futur circuit de Camarles, les activitats, les trobades, les sortides...

El fet que gent de Camarles i rodalies que pertany al món de l'enduro i del quad, gent que té moto de carretera i gent que té pocket, haguessim coincidit en l'afició a les minimotos ens ha fet veure que tot junts sóm una pila de gent aficionada al motor de dues rodes i s'havia de tirar endavant.


Res més, esperem que trobeu el blog interessant i el visiteu sovint. Per qualsevol dubte, aclariment, gestió o el que sigui:

649551762 Josep Torres.
626093217 Fran Fontcuberta.
Correu: joseptor1@hotmail.com

Salut i Gas.

Arxiu del Blog

Mesos Passats

12 de maig del 2009

I TROBADA MOTOCLUB CAMARLES

Bones a tots/es. Potser no és correcte que escrigui jo aquestes línies, però tant se val... des del meu punt de vista la 1ª Trobada del Motoclub ha estat un EXIT!!

Des del primer a l'ultim minut del dia va sortir tot rodat, millor del que esperavem tots. El temps es va comportar, va hi haver-hi assistència, la gent s'ho va passar bé... hi havíen tantes coses que podíen sortir malament que ens podem donar per satisfets. Van hi haver alguns petits errors, però tant minusculs al meu parer, que no ens borra la satisfacció d'haver fet les coses ben fetes. Era la primera trobada que organitzavem i estic super orgullós de la gent del Motoclub. Graciès a tots.

Desde les 09.00 del matí, i superats els primers nervis amb els 3 primers moteros que van arribar... jejeje... Va començar a arribar gent d'arreu de la comarca fins a esgotar les samarretes... 70 motos i unes 120 persones es van aplegar per disfrutar del matí. Des d'aquí donar-vos les gracies a tots els assistents, sou els que poseu l'ambient i vau estar fenomenals. Espero que sabessiu perdonar les petits errors de principiants i marxessiu cap a casa satisfets d'haver passat el matí amb nosaltres.

La ruta va anar perfecta, bon temps, bona planificació horària... el menjar al gust de tothom, com ha de ser, ja que cadascú es va cuinar la seva carn a la brasa... en les nostres recents barbacoes ( Gracies Jose Maria i descansa en pau ).

El que he dit abans, satisfacció total i a repetir-ho els anys que faci falta. La proxima només la podem millorar!!



Pd. En breu més fotos, les que tenim es troben a l'album de Picassa, a la part dreta de la web.

Salut i V'ssssss.

3 comentaris:

David Mirallles ha dit...

Per a mi la trobada ha estat un ÈXIT: molta gent, bon ambient, bona teca i moltes motos!!

MOLTES FELICITATS A L'ORGANITZACIÓ!!

Anònim ha dit...

Felicitats per la trobada, un gran dia. Jo vaig fer unes cantes fotos, com les podria posar perque les veiesiu tots els interesats?
Salut i gas.

Neodevil12 ha dit...

Gracies a tots. Anonim les fotos les pots fer arribar a qualsevol membre del Motoclub que coneguis via Cd o Pendrive. Si no en són moltes tambe les pots fer arribar per correu electronic a l'adreça del Motoclub.

A continuar!! Salut i V'ssssssss.